ممکن است شنیده باشید که عسل برای نوزادان ایمن نیست و این درست است. عسل می تواند حاوی باکتری هایی باشد که قادر هستند در روده کوچک رشد کنند و باعث بوتولیسم نوزاد شوند، بیماری نادری که بالقوه کشنده است. روده ی نوزادان به اندازه کافی بالغ نیست تا باکتری ها را از بین ببرد، بنابراین باید عسل را از آن ها دور نگه دارید.
با این حال، بزرگسالان سالم در معرض خطر بوتولیسم ناشی از عسل، حتی در دوران بارداری نیستند.
اکثر عسل هایی که در فروشگاه ها به فروش می رسند با استفاده از یک روش مشابه با پاستوریزه کردن شیر، پاستوریزه می شوند. عسل به مدت 15 تا 30 ثانیه تا 161 درجه فارنهایت حرارت داده می شود و سپس به سرعت سرد می شود. این باعث می شود که سلول های قارچ (اگرچه بوتولیسم قارچ نیست) کشته شوند، بنابراین با این روش عسل ترش نمی شود و با کند شدن فرآیند کریستالیزه شدن، عسل مدت طولانی تری به صورت مایع باقی می ماند.
- ۹۹/۰۱/۱۴